Anti-ID fraud and forensic investigation products

Securitech Detection & Verification

Securitech Detection & Verification B.V. is opgericht in 1993 en is een innovatieve, actieve onderneming. Wij leveren document verificatie apparatuur en producten voor forensisch onderzoek in de meest brede zin van het woord.

In de afgelopen 25 jaar heeft Securitech zowel nationaal als internationaal een gevestigde naam verworven op het gebied van de ontwikkeling, advisering en verkoop van detectie- en verificatie apparatuur en aanverwante hoogwaardige producten.

In samenwerking met onze klanten ontwikkelden wij o.a. onze eigen succesproducten; Counter-check, Retro-check, Inspectie-kit en Securi-check. Deze producten worden wereldwijd geleverd aan o.a. Grensbewaking, Immigratiediensten, Politie, Banken, Gemeenten, Uitzendbureaus, Verzekeringsmaatschappijen etc. Het marktgebied waar Securitech zich profileert groeit gestaag; momenteel exporteren wij naar meer dan 40 verschillende landen.

Naast de eigen producten vertegenwoordigt Securitech als ‘official distributor / system integrator’ de volgende fabrikanten: Projectina, Safran Morpho, Labino, Volpi en Kaiser. Dit maakt ons tot een betrouwbare leverancier van een eigentijds en compleet pakket document verificatie- en detectieapparatuur en producten voor forensische wetenschappen en onderzoek.

securitech content6 1200x500
Discover our
products
Question on
fraud?

Contact our Fraud Desk at telephone number

Cases

Kopregel hier

Hier kan een aanvullende tekst komen.

In doubt on document authenticity?

Fraud
Desk
  • Real-time assessment by document specialist
  • 100% Accurate
  • Global database