Maatregelen tegen COVID-19

Op dinsdag 31 maart 2020 heeft de Nederlandse regering besloten dat alle corona-maatregelen zijn verlengd tot en met dinsdag 28 april 2020. Het coronavirus heeft een enorme impact op ieder van ons. In deze periode zijn de veiligheid en het welzijn van klanten, medewerkers en hun familie van het grootste belang. De invloed van het virus en de maatregelen die zijn afgekondigd, hebben verstrekkende gevolgen voor ieders persoonlijke en zakelijke dagelijkse leven. 

Dankzij de beschermde maatregelen die wij treffen, blijven wij ons inzetten om u te ondersteunen bij uw werk.

  • Tot minimaal 28 april willen wij het aantal fysieke contactmomenten van onze medewerkers tot een minimum beperken. Het grootste deel van het kantoorpersoneel werkt daarom vanuit huis.
  • Externe en interne opleidingen, afspraken en rondleidingen bij Securitech zijn opgeschort.
  • Voor de werkzaamheden die niet vanuit huis kunnen plaatsvinden, zijn zoveel mogelijk afzonderlijke werkruimten gecreĆ«erd.
  • Securitech is en blijft in deze periode operationeel. U kunt nog steeds vertrouwen op dezelfde service en bereikbaarheid.
  • Met leveranciers zijn afspraken gemaakt omtrent leveringen en condities. Echter, wij hebben niet op alle factoren invloed en hopen op uw begrip bij eventuele vertragingen.
  • Afspraken laten wij zoveel mogelijk telefonisch of via videobellen doorgaan.

Fraudedesk
Onze Fraudedesk blijft uw organisatie ondersteunen op het controleren van identiteitsdocumenten. Hierbij hanteren wij nog steeds de afgesproken service levels en kunt u binnen de afgesproken termijn antwoord verwachten.

Support
Heeft u vragen over de werking van uw apparatuur, of ervaart u problemen? U kunt contact opnemen met onze Support afdeling via e-mail en telefoon.
Indien wij bij u op bezoek moeten komen, gebruiken wij nitril handschoenen en wordt de apparatuur ontsmet. Alle gerepareerde apparatuur wordt na onze kwaliteitscontrole en voor verzending gedesinfecteerd door onze medewerkers.

Sales
Ons Sales Team staat ook in deze tijden voor u klaar. Heeft u vragen over producten of diensten? Onze persoonlijke afspraken hebben wij vervangen voor video-conferenties.
Via onze website kunt u informatie aanvragen voor producten. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bereiken via e-mail en telefoon. 

Zodra nieuwe maatregelen worden genomen of onze dienstverlening verandert, communiceren wij dit rechtstreeks met klanten en leveranciers. Daarnaast vindt u de informatie hierover op deze pagina.

We wensen u veiligheid en gezondheid toe in deze onzekere tijden. We doen er alles aan om u op alle mogelijke manieren te helpen gedurende de volgende weken en maanden. Graag tot horens en heel veel sterkte voor de komende tijd,

Namens het volledige team van Securitech,

 

Martijn Schaffers
Sales Director