Winkelwagen:

0 items € 0,00

Prijzen zijn excl. verzendkosten

Bestellen
Bel direct of laat u terugbellen
+31 (0)13 511 4636
Vacature Document Specialist

Vacature Document Specialist

 

De baan

Jij bent verantwoordelijk voor de controle van identiteitsdocumenten die realtime aangeboden worden door onze klanten en zorgt voor de terugkoppeling van het resultaat. Onder leiding van ervaren Document Specialisten word je opgeleid tot Document Specialist binnen het team Fraudedesk. Jij en je team blijven continue up-to-date over  alle wijzigingen van echtheidskernmerken in de identiteitsdocumenten.

Jij

Bent integer en begrijpt als geen ander dat dit een zeer belangrijke eigenschap is! Jij vindt het fijn om zelfstandig in een teamverband te werken. Jij bent communicatief sterk. Jij bent bereid om met een flexibel rooster te werken, zowel in het weekend als in avonduren. Jij hebt interesse in identiteitsdocumenten. Jij bent leergierig, werkt secuur en je bent bereid diverse opleidingen te volgen.

Wij

Zijn Securitech Expertise. Wij zijn dé expert op het gebied van identiteitscontrole. Onze ervaren Document Specialisten zijn dagelijks werkzaam voor ministeries, gemeenten, politie, grensbewaking, uitzendbureaus, verzekeringsmaatschappijen, banken, woningcorporaties en vele andere organisaties in binnen- en buitenland.

Zusterbedrijf Securitech Detection & Verification B.V. bestaat 25 jaar en heeft zowel nationaal als internationaal een imago opgebouwd als leverancier van hard- en software producten op het gebied van documentcontrole. Samen zijn wij partner in fraudepreventie en bieden wij advisering, ontwikkeling, opleiding en totaaloplossingen.

Wat bieden wij

Werken in een super leuk bedrijf en team! Wij bieden je een fulltime baan met een marktconform salaris en 25 vakantiedagen per jaar. Een flexibel rooster van maandag t/m zondag van 08.30 tot 23.00 uur.

 

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Heb jij nog vragen over deze vacature, wat begrijpelijk is aangezien dit geen doorsnee vacature is? Neem contact met ons op of stuur je cv naar maddy@t-hold.nl of 013-522 9080.