Winkelwagen:

0 items € 0,00

Prijzen zijn excl. verzendkosten

Bestellen
Bel direct of laat u terugbellen
+31 (0)13 511 4636
Opleidingen

Opleidingen

Securitech Detection & Verification biedt u naast producten ook een aantal trainingen en opleidingen aan, die tot doel hebben het gebruik van de diverse verificatiesystemen zo optimaal mogelijk in te zetten. De gebruiker wordt opgeleid tot een specialist waardoor uw organisatie verzekerd is van een goede bescherming tegen het aanbieden van valse documenten en tegen fraudeurs.

Voor opleidingen werken wij samen met onze zusterorganisatie Securitech Expertise. De specialisten van Securitech Expertise geven trainingen op het gebied van documentherkenning, vals geld, profiling, awareness, etc. De aangeboden opleidingen, in combinatie met de telefonische helpdesk, verhogen het gebruiksgemak van uw apparatuur en de efficiëntie van uw onderzoeken.
Bekijk hier welke opleidingen u kunt volgen.
Securitech Expertise B.V. is een door het Ministerie van Justitie erkend particulier onderzoeksbureau dat is aangemeld onder nummer 1436551 bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Securitech Expertise beschikt over de vergunning om werkzaamheden, zoals fysieke documentcontrole, uit te mogen voeren.
Heeft u interesse in één van de opleidingen dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken en u te adviseren over de te volgen opleiding(en).

Reactieformulier

Naam *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Opleiding *
Uw vraag of opmerking