Winkelwagen:

0 items € 0,00

Prijzen zijn excl. verzendkosten

Bestellen
Bel direct of laat u terugbellen
+31 (0)13 511 4636
Totaalpakket ID Controle

Totaalpakket ID Controle

Identiteitscontrole is binnen uw branche van groot belang. Enerzijds omdat de vastgestelde identiteit benodigd is om een samenwerking aan te gaan of een dienst te kunnen verlenen. Anderzijds om bedrijfseconomische schade als gevolg van fraude en andere vormen van criminaliteit te voorkomen.

Gebruiksvriendelijk

Wij bieden u een gebruiksvriendelijk Totaalpakket t.b.v. Identiteitscontrole. Hierbij worden de echtheidskenmerken van het document automatisch gecontroleerd en krijgt u direct een objectief oordeel. Daarnaast kunt u gebruik maken van de expertise van onze Documentspecialisten van de Fraudedesk. Middels deze unieke combinatie van scanner en menselijke expertise controleert u snel en betrouwbaar of identiteitsbewijzen echt of vals zijn.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Alle soorten identiteitsdocumenten

Identiteitsdocumenten zoals een Paspoort, Identiteitskaart, Werkdocument, Verblijfsvergunning, evt. Rijbewijs, kunnen middels het Totaalpakket ID controle gecontroleerd worden.

Wereldwijde referentiedatabase

Er worden meerdere beveiligingscontroles uitgevoerd tegen onze uitgebreide referentiedatabase. Vervolgens ziet u op uw scherm of het document echt is, maar ook of er verdachte zaken zijn die nader onderzocht moeten worden.

Direct ondersteuning bij twijfel

Bij twijfel over de echtheid van documenten kunt u het document via een beveiligde verbinding doorsturen naar de Fraudedesk. Hier wordt het document nauwkeurig beoordeeld door één van onze Documentspecialisten, zij geven u direct een passend advies over de te volgen procedure.

Automatische administratieve verwerking

De gescande documentgegevens kunnen automatisch worden overgenomen in uw eigen systeem. Dit levert tijdbesparing op en vermindert de kans op typefouten. U maakt snel en gemakkelijk personeelsdossiers aan en u kunt te allen tijde aantonen dat al uw werknemers via een vast protocol zijn gecontroleerd.